By: Affiq Izwan Khamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Sunday, 14-Jun-2009 21:00 Email | Share | | Bookmark
Ijam & Adah



Want more? Meh ke http://affiqizwan.blogspot.com.. Jangan lupa, drop some comment..


Wednesday, 10-Jun-2009 01:33 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Suhana & Zaidi



For more photo please visit http://affiqizwan.blogspot.com. Thanks!!


Wednesday, 3-Jun-2009 21:05 Email | Share | | Bookmark
My New Blog!!

Start from now, saya akan menggunakan http://affiqizwan.blogspot.com untuk memaparkan hasil-hasil seni, aktiviti-aktiviti terbaru dan juga berita-berita daripada Artisme Republic. Dun worry fotopages ini tidak akan ditutup sebaliknya ia akan digunakan sebagai perantara ke http://affiqizwan.blogspot.com... Terima kasih..



Sunday, 24-May-2009 16:28 Email | Share | | Bookmark
Promotion!!



Untuk pelanggan yang close deal sehingga 30 Jun 2009 sahaja..



Saturday, 9-May-2009 18:35 Email | Share | | Bookmark
Melati Azman






Fotopages Fotopages Fotopages!![u]

Fotopages suatu masa dahulu tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Berebut-rebut orang nak ada Fotopages sendiri (temasuk aku ). My first entry was 12th January 2008, iaitu lepas 8 hari selepas buy my 1st SLR camera, Nikon D40 . Time tu Artisme Republic masih belum wujud!!

Tak dapat dinafikan fotopages ada serba sedikit menolong untuk menaikkan nama aku (walopon tak popular sgt) at least ini adelah satu platform untuk kite sharing artworks sesama photographer mahupon pelanggan..My 24/7 gallery untuk tatapan umum..Thanx to kawan2 yang kenal pon di Fotopages, kerana banyak menyokong, mengkritik, mengkutok..Really appreciate it. Ini sangat menolong untuk mengenal dunia Photog's di luar sana..

Tetapi sekarang Fotopages, hurmm..not fun anymore..tak semeriah dulu, tempat berkumpulnya Photog's elite!! Even Saiful Nang pon start bernafas dengan Fotopages..

This is just my opinion bout' Fotopages lah..Bukanlah kita ni nak terikut2 sngat dengan orang. Bagi saya it's time to move on lah with new world, new dimension, new space etc..

So entry kali ni, maybe entry nak dekat hujung2 di Fotopages..takpe, kite kasik layan dulu KAW2.. Anything we'll be update later lah..



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net