By: Affiq Izwan Khamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Nov-2008 09:51 Email | Share | | Bookmark
Meldrum Photoshoot

Location : Somewhere in JB.
Make-up : Rafie.
Model : Anis & Aisyah.













Sunday, 2-Nov-2008 18:22 Email | Share | | Bookmark
Lancome Colour Design Apprentice Grand Finale

Venue: Hotel Maya, Kuala Lumpur.
Date: 17th October 2008
Crowd: Happening!!!!










Me and Atillia.

Thanks to Lancome Colour Design Apprentice 2008 Crew.

Artisme Republic specially invited by Lancome Colour Design Apprentice.


Saturday, 25-Oct-2008 19:02 Email | Share | | Bookmark
Temerloh | Pahang | Zairol & Izza







Minta maaf kepada para pengunjung atas kelewatan mengupdate gambar.
Ini antara gambar-gambar yang sempat kami shoot semasa berada di Temerloh tempoh hari. Thanx to Zairol & Izza kerana memberi kerjasama yang amat baik dan sangat sporting. Ada rezeki jemput lagi.



Tuesday, 14-Oct-2008 15:32 Email | Share | | Bookmark
Temerloh | Pahang | Zairol & Izza | COMING SOON



Sunday, 5-Oct-2008 20:31 Email | Share | | Bookmark
HDR (Testing)





So ni first time aku try utk wat HDR photography. So kat mane silapnye,cam biase ke, gamba tak sesuai ke, terlebih sgt range ke tego arrr..

Aku ade beberape soalan untuk pengunjung2 FP aku yang berpengetahuan tentang HDR photography..
1)Semua "tajuk" gambar ke sesuai untuk wat HDR ni?
2)Gambar HDR ni perlu yang ade 3 atau lebih jenis exposure (yang wat braketting tu) ke, atau satu keping gambar asal? Contoh: Cam gambar atas ni sume dari satu keping gamba jek aku tak merge berkeping-gambar tuh..
3)Format yang paling sesuai untuk kite shoot bile nak wat HDR?
4)Untuk pengguna Nikon, adakah HDR sesuai dipakai ketika shoot menggunakan CLS (Creative Lighting System). Contoh: Gambar aku yang pakai topi kat atas tuh shoot CLS.

Sorry ler klu soalan terabur aku tak geti nak suson ayat camne..haha..
Kite belajar sesame ilmu bile dikongsi lagik berkat ye tak??


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net