By: Affiq Izwan Khamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 2-Jul-2008 19:03 Email | Share | | Bookmark
Perjumpaan Johor Wedding Photographer

Time:8pm-11pm
Venue:Good Hope Hotel, Skudai Johor Bahru.

Last day (1st July 2008) Johor Wedding Photographer telah mengadakan satu gathering bertempat di Good Hope Hotel. Gathering ni bertujuan untok menyeragamkan bayaran yg sepatotnye diterime oleh wedding photographer.
Yaaaaa sunggoh pedas ulasan dan point yang diberikan oleh ahli panel kite pade mase itu. Ahli panel jemputan kite pade mase itu. Mr. Didiez (Fotokahwin), Mr. Din (Art Creative) Cik Mat & guess who....Mr. Saiful Nang from Candid Syndrome!!
Antare point2 yg menarik pade hari itu...
-Appreciatte keje sindri.
-Jgn buat charity (keje mesti kene untong maaaa)
-Respect other people punye keje.
-Jgn limitkan keje kite even kite pi wedding pakai lens kontot, camera beginner, sume2 tu la..
(Point no.4 yg SN paling hot skali malam tu)
So ngn point2 yg panjang lebar diberikan ahli panel kite pade malam tu, saye sgt berharap,naekkan "Standard" wedding photographer. Jgn jadikan kerjaye ini sebgai kerjaye picisan yang hanye dipandang sebelah mate oleh sesetengah pihak.
Ini kerja "PROFESSIONAL". Dan terakhir sekali kite belajar & discover bende baru sesame malam itu. Gud luck untok sume yg hadir.....

Kay ni antare pics yg sempat ditembak pade hari tu..enjoy!!



Artisme Republic bersame SN.

(SN,Abg Man U,Mr.Didiz)

Otai JB Mr.Din from Art Creative (Huishhh best bual ngn mamat nie)

Lepak santai bersame otai2 n Mr. Saiful Nang


Wednesday, 18-Jun-2008 22:07 Email | Share | | Bookmark
Artisme White Room







Ni la make-up artist nye..Mr. Rafie

Ni 1st time kitorang wat photoshoot kat white room.Actually ni sebenarnye assignment kitorang, saye dan fozan kat college.Alang2 nak wat assignment buat bia gempak sket ye tak? Thanx to Aty coz bagi kerjasama yg sgt besh dan professional , senang kitorang nak wat keje. Enjoy....

More pics?
http://mominzin.fotopages.com


Wednesday, 11-Jun-2008 17:35 Email | Share | | Bookmark
Artisme Republic









Monday, 2-Jun-2008 18:20 Email | Share | | Bookmark
Zarith & Khairul

 
 
 
View all 9 photos...











Sunday, 27-Apr-2008 23:01 Email | Share | | Bookmark
Bakal tiba.......

 
 




[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net