By: Affiq Izwan Khamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Friday, 25-Apr-2008 18:08 Email | Share | | Bookmark
Yann & Wafie

 
 
 
View all 18 photos...
Kay ni 1st entry yg aku upload job wedding..da byk da job wedding before ni yg aku penah wat tapi baru ni 1st time aku upload..bagi yg da ade experience wat wedding job comment2 la yek..saye budak baru belajar...


















Thursday, 24-Apr-2008 20:44 Email | Share | | Bookmark
ARTisME photoshoot!!

 
 
 
View all 5 photos...
Last day we'all group ARTisME telah membuat satu photo session utk kitorang sindri n ni antare hasil2 photoshoot ituari ler..enjoy!!












more pics??
Momin - mominzin.fotopages.com
fozan - zaufan.fotopages.com


Saturday, 29-Mar-2008 05:13 Email | Share | | Bookmark
Photography class outing..yeay!!

 
 
 
View all 8 photos...
Last day kitorang punye photography class wat outing. Gi mane?..Pegi tempat ni lagik laa..da nek jemu da..tapi bebudak ni sume baru pegi kan..so takpela bagi chance..
Biase kat istane lame ni aku wat photoshoot model, pengantin..tapi kali ni nak try ubah angin plak..aku tembak building die plak..
Hope korang dapat bg comment yg membine okayh?!!














Model tak terlepas punye...hehehe..


Lepas penat tembak...


Saturday, 1-Mar-2008 21:37 Email | Share | | Bookmark
Artchologist

 
Ni gamba utk graphic club at my college last day..Ni la budak graphic..so gamba kene la camni..hahaha..sengal!!



Thursday, 28-Feb-2008 19:14 Email | Share | | Bookmark
I'm Back

 
 
 
View all 8 photos...
Da sebulan fotopage aku bersarang..so nie artwork aku yg latest..erm..nampaknye gune tempat same lagik la..komfem korang boring ek..memandangkan tempat ni mmg tempat fav mak andam nak nampak model die lawa..hahaha..tapi pe nak buat daripade bersarang fotopage aku ni..hurmmm...bagikla komen yg bernas sket okeyh!! Baru nak bernyawe niehh...








[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net