By: Affiq Izwan Khamaruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-Jan-2008 04:32 Email | Share | | Bookmark
Photoshoot Lagik

 
 
 
View all 7 photos...
Neway ni artwork terbaru aku..Nampak macam emo sikit sebenarnye tak..Konon nak wat cam "Glam Rock" ala2 Panic At The Disco sekali tejadi cam MCR pon ade..haha..takpela..suke2 jek nie..neway leave ur comment eh..bagi komen yg membina..sesape yg da biase tembak model ble tego mane silap mane salah..budak baru blaja la katekan..







Saturday, 19-Jan-2008 03:15 Email | Share | | Bookmark
Nu photoshoot!!

 
 
 
View all 20 photos...

















Tuesday, 15-Jan-2008 14:18 Email | Share | | Bookmark
Nu Photoshoot

 
 
 
Antare hasil tembakan semalam 14 JAN 08'..Sket jek..tak dapat nak bergerak sgt..JB hujan lebat everyday... So takleh watpe ahh..kuase tohan




Sunday, 13-Jan-2008 20:00 Email | Share | | Bookmark
Nu pix...

 
 
 
Buat pertame kalinye college aku bagi cuti sampai 2weeks..before ni seminggu jek? kesian tak kesian la kan..klu lebeh pon tu wat sendiri cuti la kot.. So ni antare gamba yg aku sempat tembak sesajek jek sume ni..isi mase kosong..tension beb bile college nak nek..haduihh...




Sunday, 13-Jan-2008 18:30 Email | Share | | Bookmark
Stock lame utk tatapan umum..

 
 
 
Ni pon gamba lame..
Sesape yg da add aku kat Myspace (www.myspace.com/qiffa) diorang da lame da tgk gamba ni..so sejak2 da pegang camera mahal and da confident utk wat keje niaku pon bukak la my own Fotopages..so ni antare artwork yg aku sayang..Jadi graphic designer cum photographer ni byk persaingan kat Malaysia ni..Laen photograper laen angle diek, laen designer laen design diek..So terletaknye artwork2 aku kat Fotopages ni ble dikatekan untuk mempromote keje gak le..
Aku baru 20thn..Freshie lagik..banyak lagik nak kene jumpe..so 4 beginner cam aku bagi chance la sket..Bagi comment yg membina okayh..Thanx!!





[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net