My name: Affiq Izwan Khamaruddin
My Fotopage: http://affiq88.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: Nikon D200
Nikon
Friends:
Beauty n The Beads
Latest entry:It's been ages.....
Assalamu'alaikum WBT good day It's been ages since I http://beautynthebeads.fotopages.com/cgi-bin/account.pl?page=4&editentry=2196623&back=http://beautynthebeads.fotopages.com/?page=0(last) blogging too many reasons too many things have been happening Alhamdulillah I'm still kicking or rather still struggling No matter what I'd like to thank you a lot for the continuous support and constant visit Till then keep praying Insya'Allah I'll be back again some day . . . . . ... View this Fotopage entry
Aidura Sofiee
Latest entry:ISHRAQ
View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
Izwan Azman
Latest entry:New Year Wedding photographer Packages!
View this Fotopage entry
Fozan Ns
Latest entry:Entry Terakhir Aku.........
Assalamualaikum... akhirnyer tercapai jugak hasrat aku untuk perpindah ke lamancitra yang baru...hehehe bagi yang masih kekal kat sini, jom lah kite perpindah, hehehe dan kerana ini lah aku tak sempat nak update pe sume..sebab nak belajo menggunakan blogspot ni..dan kini aku dah pandai...hehehe so pada yang pengunjung tetap kat sini, jangan sesekali anda stop kat sini, nascaya anda akan rugi..jadi teruskan perjalanan anda ke......... http://fozan88.blogspot.com ingat, jangan anda stop disini saja... View this Fotopage entry
Kasturi Photography
Latest entry:Wedding Package 2009
Phone: 012-9724518 (kas) Email: kasturi_7p@yahoo.com Online Gallery : http://carianituini.blogspot.com : www.flickr.com/photos/hariz_hafiz/ : www.harizhafiz.wordpress.com ;-) View this Fotopage entry
Mohd Amirul Adha Mohd Noor
Latest entry:New Order
hello all..im back for few updates! Photo taken at Putrajaya with Nikon D80 and two set of Sb-600. View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
aminor azmi
Latest entry:Announcement/Pengumuman
Salam untuk semua. Sudah beberapa bulan, saya tak update di sini. Saya masih aktif berkerja, shoot weddings, events, outings, buat gambar. Semuanya ini boleh diikuti di sini: http://www.aminorazmi.com/blog/ dan di sini: http://www.flickr.com/photos/aminorazmi/ regards aminorazmi 6012-2147681 yahoo messenger id: aminor_azmi email: aminor.azmi@gmail.com View this Fotopage entry
Man Kidal
BroZ Graphic Design
Latest entry:Kami gegarkan MALAYSIA
Salam semua...skrg aku dh kurang aktif didalam aliran fotopages dh... skrg move kpd facebook... so add la aku klu free2 2..nk btnya, blajar mengenai editng...boleh lah add aku... mie broz | zalhilmy ismail man broz | zalhilman ismail n utk melihat gmbr2 grup kitorng leh lah tgk kat site nie http://gerila.deviantart.com ~ gmbr2 tkini n editing y smakin meningkat ada dsna... orng kata kitorng rabak,longkang n merapu so kitorng dh prove we PHOTO RADICAL MALAYSIA akan gegarkan KLUE URBANS... View this Fotopage entry
Joe Zakaria
Latest entry:Moving out
To all that been viewing my photopages i would like to say thanks for your support all this time..starting from today i'll be using my webpage to update all my work and my story..but im still going to use this fotopages to upload my wedding photography..u can view my website here http://joezakaria.com ..thanks again for your support..peace out! View this Fotopage entry
aku bye
Latest entry:LINK AKU YANG BARU!!!!
aku dah pindah kat sini plak... jom datang beramai-ramai... http://akubye.wordpress.com/ View this Fotopage entry
liyana abdul rahman
Latest entry:KAMI BUAT COME BACK!
Pantang diriku di cabar! hehehe saje2 gurau dlm niat =P before nih.. ade opinion n feedback yg xsedap nak dengar.. so here are our comeback. more in our NEWLYWEDS at http://newlyweds.fotopages.com terima kasih atas kritikan anda.. =) View this Fotopage entry
Zara AB
Latest entry:Welcome 2009
Salamz and Good Day, I'm now decided to move to a new home after 2 years settling down here. Maybe, this will be the first transition of 2009. And i believe, there will be more to come after this. This are my new home - http://zaraab.wordpress.com. And not to forget, i've known a lots of great people through my journey here in fotopages. You know who you are. Regards, Zara~AB The Province of Chroma View this Fotopage entry
muhammad fairuz
Latest entry:Attention please.......
Sorry guys... laman ni tidak akan diupdate lagi lps ni... sudah berpindah ke sini.. http://www.flickr.com/fairuz_frz View this Fotopage entry
S h a s m a N i z a m thephotographer
Latest entry:Pahang Kuantan Kemaman Terengganu Kelantan Wedding Photographer
PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHER. FOR QUOTATION, PLEASE EMAIL OR SMS OR PM ME -TQ- Shasma Nizam Principal Photographer The Photographer & Shasma Nizam GRAPHY (CA0128707-H) shasmanizam@gmail.com 019-9191 169 http://facebook.com/shasmanizam Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia. View this Fotopage entry
Khairuldin Khairul Anuar
Latest entry:shasha & farell engagement - 240208
more pic at http://qalala.fotopages.com(haeqal's) , nabe's?? , norris's??? official pic di http://photosxbullets.fotopages.com(photosXbullets fhotographics ) thanks to shasha's and farell's family for the hospitality.chewahh poyo.haha View this Fotopage entry
azrul hisham
Latest entry::: promotion for 2008 ::
mmmm, da lama jgk tak upload my own collection kt personal FP ni....masa yg agak terlalu bz x mengizinkan aku utk jengukĀ² FP yg ni.....anyway, kali ni just to promote our company (embunPAGI) that come with a new package, new product, new outcome.....pendek cite semua yg NEW la.....hehehe!!! yela, nama pun NEW YEAR.....to all my future customer n kepada sesiapa yg masih lagi belum membuat tempahan dan ingin mendapatkan khidmat embunPAGI, silalah hubungi pengurusan kami dengan kadar segera seperti yang terte... View this Fotopage entry
mat motor ni x abisĀ²...
Gezzeg Photography Design
View this Fotopage latest entry
Ayie Pictorial
Latest entry:Fotopages milik Yahudi?!
Memang SAH...!!! Sorry... Hai Hai Bye Bye... akaun ni akan ku delete dan transfer ke tempat lain. Very soon... http://www.matimop.org.il/newrdinf/company/c7983.htm atau baca ni yang aku Copy & Paste dari DomainTools... Whois Record Registrant: Pidgin Technologies Ltd Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL Domain name: FOTOPAGES.COM Administrative Contact: Kass, Ron Daniel Frish 4/5 Tel Aviv, 64731 IL +972-3-6914668 Technical Contact: Kass, Ron ... View this Fotopage entry
azrulsham thePHOTOGRAPHER
Latest entry:nikmati tawaran pakej istimewa thePHOTOGRAPHER
AS UR PHOTOGRAPHER??? thePHOTOGRAPHER are ready for you... Kami sentiasa bersedia utk anda!!! Hubungi pihak pengurusan untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut tentang pakej-pakej thePHOTOGRAPHER......u will enjoy our promotion for 2009!!! dan ada lagi.......... WEDDING PLANNER & DECORATIONS Kini kami telah membuka cabang baru (anak syarikat) bagi skop kerja sebagai Wedding Planner & Decorations......segalanya bermula setelah kami melihat pelbagai sudut keindahan perkahwina... View this Fotopage entry
Hafizi Ghazali
View this Fotopage latest entry
rafie mahmood
Latest entry:the best wedding ceremony
alhamdulillah... dan jutaan terima kasih diucapkan kepada aien dan rozek yang memberi sepenuh kepercayan kepada kami team artisme and rafie the wedding planner untuk menyerpurnakan majlis perkahwinan mereka yang amat meriah serta kerjasama daripada keluarga pengantin yang amat kami hargai..... semoga ,mahligai yang dibina akan berkekaln hingga ke syurga........... View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016